Z lekkim opóźnieniem (nie tylko przez prokrastynację;) wypuściłem dzisiaj kolejny (już trzeci!) produktywny kalendarz.
..więcej..
komentarzy: 0
... czyli mój pogląd na bardzo burzliwy, drażliwy, kontrowersyjny i refleksyjny temat - zarabiania na blogach.
..więcej..
Jak co roku, tak i teraz trzeba będzie rozliczyć się z różnych dochodów przed Urzędem Skarbowym. Ryczałtowcy do końca stycznia, pozostali do końca kwietnia. Znalazłem program, dzięki któremu wypełnianie PITów jest proste, lekkie i przyjemne...
..więcej..
Niedawno napisał do mnie pewien człowiek chcący założyć "portal społecznościowy". Na samo to hasło ciarki przechodzą mi po plecach i unikam tematu jak mogę. Czas jednak zmierzyć się z rzeczywistością - czy na "Web 2.0" można zarobić?
..więcej..
komentarzy: 1
Nowy Rok mamy już od ponad tygodnia, ale ja borykam się cały czas ze starymi problemami. Oto moja lista skarg i wniosków do różnych e-instytucji z którymi współpracuję, a które chyba nie do końca zdają sobie sprawę z prędkości, z jaką zła informacja...
..więcej..
Ostatnio pojawiły się na kilku blogach ciekawe dyskusje na temat zarabiania w internecie. Osobiście wziąłem w nich udział, a tutaj jeszcze rozwinę swój pogląd - w internecie nie ma darmowych obiadów!
..więcej..
komentarzy: 2
Powoli zmieniam swój model biznesowy z zarabiania na contencie na zarabianie na aplikacjach internetowych. Nie będzie to jednak drastyczna zmiana - nadal głównym źródłem przychodów będą programy partnerskie.
..więcej..
komentarzy: 3